E-commerce ( Webshop )

E-commerce

E-commerce is voor veel bedrijven al een integraal onderdeel van de marketingmix en neemt meestal de vorm aan van een onlinewinkel. Online handel biedt vele voordelen, en steeds meer bedrijven maken gebruik van dit distributiekanaal.

Met een webwinkel kunt u niet alleen de verkoop van uw producten stimuleren, maar ook de bekendheid van uw bedrijf vergroten. De meeste online branding- en promotiecampagnes verwijzen naar de bedrijfswebsite of de bijbehorende online winkel. Een virtuele winkel biedt dus het voordeel dat de verkoop rechtstreeks via het internet kan worden gegenereerd met promotionele activiteiten. Online winkelen biedt klanten niet voor niets de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit het comfort van hun eigen huis te winkelen.

Wij ondersteunen u bij het ontwerp, de creatie en het continue onderhoud van uw webwinkel. Onze deskundigen putten uit vele jaren ervaring en beste praktijken.

Wij bieden u professionele ondersteuning van webhosting tot regelmatige verzorging en onderhoud van uw website. Hieronder leest u aan welke aspecten wij bijzondere aandacht besteden bij de ondersteuning van corporate websites.

E-commerce conceptie

Enerzijds brengt de on-linehandel flexibiliteit in het aanbod van goederen en diensten, anderzijds een aanzienlijke vermindering van de distributiekosten. Wilt u ook profiteren van de talrijke voordelen van e-commerce? In dit geval creëren we eerst een allesomvattend concept voor uw toekomstige online distributiestrategie. Om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor uw individuele bedrijfscontext, vertrouwen wij op een nauwe samenwerking met u en een gedetailleerde briefing. In deze eerste fase is het belangrijk dat wij uw bedrijfsfilosofie, uw huisstijl en uw productgamma in detail leren kennen. Op basis hiervan ontwikkelen wij de eerste concepten van uw online shop en alle bijbehorende servicefuncties voor uw klanten.

Klantvoordeel en gebruiksvriendelijkheid zijn de hoekstenen waarop wij onze online winkelconcepten bouwen. De klant staat centraal: vanuit zijn gezichtspunt ontwikkelen wij een geïntegreerde e-commerce strategie, die naadloos aansluit bij uw huisstijl.

Een ander belangrijk punt bij de conceptontwikkeling is de keuze van het juiste winkelsysteem. Modulaire winkels zijn geprefabriceerde winkelsystemen die gemakkelijk te gebruiken en meestal vrij goedkoop zijn. Dit gaat echter vaak gepaard met beperkingen ten aanzien van de individuele winkelfuncties, reden waarom veel bedrijven kiezen voor een aanpasbare winkel. De hogere prijs wordt gecompenseerd door flexibelere ontwerpopties, betere prestaties en meer succes op lange termijn. Wij geven u graag advies over welke shopsystemen het beste werken voor de diensten die u aanbiedt.

Het doel van een online winkel is de klant te informeren over producten en prijzen en een verkoop af te sluiten. Om dit te bereiken moet de afhandeling van uw online winkel ongecompliceerd en aantrekkelijk ontworpen zijn om de kans op een succesvolle afloop te vergroten.

Of het nu in de B2C of B2B sector is: onze online experts weten wat belangrijk is voor het succesvol opzetten van uw e-business.

Implementatie van e-commerce
De tweede stap is de technische implementatie: Wij besteden bijzondere aandacht aan de naadloze integratie van de webshop in uw huisstijl. Zo creëren we een consistent totaalbeeld van uw online aanwezigheid en herkenning met uw merk.

Afhankelijk van het gekozen e-commercesysteem worden ofwel geprefabriceerde sjablonen opgezet binnen het kader van een Baukausten-systeem of worden afzonderlijke elementen geprogrammeerd binnen een individueel winkelsysteem. Dit proces is omvangrijk en arbeidsintensief, zodat voldoende tijd moet worden ingepland. Na deze eerste opzet staat het basiskader voor uw webwinkel al, dat nu door onze grafische vormgevers zal worden ingevuld.

De belangrijkste elementen van een webwinkel zijn:

Productfoto's / productvideo's
Productbeschrijvingen / technische gegevens
Feedback van klanten
Bestelprocessen / betalingsprocessen

Voor de productpresentatie worden uniforme productfoto's met een hoge resolutie aanbevolen. Indien u niet over geschikt beeldmateriaal beschikt, organiseren wij graag een professionele fotograaf die uw productgamma in het juiste licht plaatst. Productvideo's worden ook vaak dankbaar onthaald door klanten: Zo kunnen uw klanten uw producten live ervaren en productkenmerken zoals grootte en hanteerbaarheid beter beoordelen.

Productbeschrijvingen moeten technische gegevens over het product bevatten en de voordelen voor de klant duidelijk naar voren brengen. Onze copywriters helpen u consistente en SEO-geoptimaliseerde productteksten op te stellen, zodat uw klanten de verschillende modellen gemakkelijker kunnen vergelijken.

Een apart gedeelte voor feedback van klanten behoort tot de standaard inventaris van de meeste online winkels. Voor klanten is feedback van andere kopers een nuttige bron van informatie, omdat die meestal geloofwaardiger is dan reclame-inhoud. Een tweede of derde mening van ervaren kopers maakt de aankoopbeslissing meestal gemakkelijker. Maar klantenbeoordelingen zijn ook waardevol voor u als aanbieder, omdat ze u de kans geven uw producten voortdurend te verbeteren.

In de laatste stap van de implementatie worden het aankoopproces en de betalingsprocessen geprogrammeerd. Wij hechten veel belang aan ongecompliceerde en veilige bestel- en betalingssystemen, die de klant optimaal ondersteunen tijdens het aankoopproces.

E-Commerce Lancering

Met de lancering van uw online winkel, wordt alle inhoud voor de eerste keer live gezet. Natuurlijk beginnen wij vóór de lancering met een testrun, waarbij de functionaliteit van afzonderlijke winkelelementen vooraf wordt getest en zo nodig geoptimaliseerd.

Wij besteden bijzondere aandacht aan een naadloze gebruikersreis voor de doeltreffende verwerking van transacties. De bediening moet leuk zijn voor de klant en vooral intuïtief zijn ontworpen. Een duidelijke structuur helpt de gebruiker om in uw winkel te navigeren en zonder problemen tussen de verschillende producten te switchen. In onze pre-launch testruns zorgen we ervoor dat gebruikers zonder problemen hun weg kunnen vinden en transacties kunnen voltooien. In het bijzonder testen wij opnieuw de volledige functionaliteit van de betalingsverwerking.

Tegelijk met deze stap kunnen campagnes worden gepland om de lancering of speciale promoties aan te kondigen. Op deze manier kunt u uw online winkel een kick-start geven. Indien u dat wenst, zullen wij u graag helpen bij de planning en uitvoering van een passende lanceringscampagne.

E-commerce-ondersteuning

Een online winkel vereist voortdurend onderhoud, bijwerking en verzorging. Na verloop van tijd kan het nodig zijn nieuwe producten toe te voegen of te schrappen of technische gegevens aan te passen.

Voortdurende SEO optimalisatie helpt potentiële nieuwe klanten uw winkel online te vinden.

Door het gebruik van cookies kan het bezoek van de gebruiker aan uw winkel worden gevolgd. Zo kunnen wij zien welke weg de klant aflegt alvorens in uw webwinkel te kopen en of hij moeilijkheden ondervindt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld te weten komen waarom een transactie werd geannuleerd voor ze werd voltooid en kunnen wij de structuur van uw winkel optimaliseren. Indien nodig kunnen verkoopbevorderende online promoties worden geplaatst: Met behulp van de trackinggegevens worden deze specifiek gericht aan klanten die uw producten al in de winkel hebben bekeken en interesse hebben getoond.

In geval van technische problemen staat ons supportteam snel klaar om ervoor te zorgen dat uw winkel zo snel mogelijk weer volledig functioneert.

Wij ondersteunen u bij het ontwerp en de creatie van uw webwinkel om uw omzet te verhogen door uw verkoopkanalen uit te breiden. Vertrouw op onze expertise in het programmeren en onderhouden van uw online winkel, zodat uw klanten in de toekomst uw producten vanuit hun luie stoel kunnen kopen.
Image
Poëziestraat 173
1321 HM Almere , Nederland
Telefoon : 31 (0)85-06 01 770
Mobiel 0649267147 
K.V.K. NR 76449513
NL003086178B33