Search Engine Advertising (SEA)

GOED GEPLAATST ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Het doel van elke SEO-strategie is om met uw eigen website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te verschijnen. Search Engine Advertising (SEA) is de perfecte aanvulling hierop.

Met behulp van betaalde advertenties kunt u uw website op een gerichte manier pushen en boven de organische zoekadvertenties plaatsen. De grote zoekmachines bieden hiertoe verschillende hulpmiddelen, die, mits goed gebruikt, voor aanzienlijk meer views en conversies kunnen zorgen.
Image
  • Meer bezoekers en conversies
  • Duurzame begrotingsplanning
  • Individueel advies
  • Transparante verslagen

WAT IS SEA PRECIES?

Search Engine Advertisement biedt een mogelijkheid om de aandacht te trekken door middel van betaalde advertenties in het geval van grote concurrentie voor de felbegeerde plaatsen in de bovenste organische zoekresultaten. Advertentiegroepen die gericht zijn op specifieke zoekwoorden worden prominent boven de organische zoekresultaten weergegeven wanneer deze specifieke zoekwoorden worden ingevoerd.

Of uw advertentie al dan niet wordt weergegeven, hangt niet alleen af van het budget dat u bereid bent te besteden, maar ook van de kwaliteit van de weer te geven advertentie. Met SEA kunt u doelgroepen preciezer identificeren, potentiële klanten beter aanspreken en gerichte advertenties plaatsen voor speciale aanbiedingen.
Image
Image

INTERESSANT VOOR ONLINESHOP EIGENAARS

GOOGLE SHOPPING ADVERTENTIES
Naast de mogelijkheid om websites specifiek onder de aandacht te brengen, biedt de Google Ads tool ook de mogelijkheid om producten uit uw eigen online shop naast of boven de organische zoekresultaten te plaatsen. Als u bepaalde productgegevens invoert, kunnen uw producten daar ook worden weergegeven als u de juiste campagne aanmaakt.

Google Shopping Ads ontvangt de productinformatie uit een datafeed, die dienovereenkomstig moet worden onderhouden voor een succesvolle campagne. Doorslaggevend hierbij is een voordelige en professionele presentatie van de te koop aangeboden producten.

ONZE DIENSTEN OP SEA

Beginnend met het opzetten van een GoogleAds account, maken we advertentiegroepen op maat van uw bedrijf. Daarbij vinden wij de juiste trefwoorden om uw bedrijf voor te plaatsen op uw concurrenten in de organische zoekresultaten. Als u al een GoogleAds account heeft, zullen wij uw bestaande advertentiegroepen aanzienlijk upgraden en het meeste uit uw campagne halen.
aanbiedingen.

CAMPAGNEMONITORING

Nadat we uw campagne hebben gecreëerd of geoptimaliseerd, is het van cruciaal belang om de voortgang ervan te controleren. Onze experts controleren regelmatig de plaatsingen van de advertenties, de ontwikkeling van de kwaliteitsfactor van de advertentie en of de gedefinieerde sleutelwoorden het gewenste succes opleveren. In regelmatige verslagen informeren wij u over de voortgang van de campagne.

BUDGETPLANNING

Betaalde advertentiegroepen vereisen een individuele budgetplanning, afhankelijk van het werkterrein van onze klanten, zodat de gecreëerde advertenties op de eerste pagina van de zoekresultaten worden weergegeven zoals gewenst en gepland. Wij ondersteunen u bij de budgetplanning door ons te oriënteren op empirische waarden en te bepalen hoeveel de plaatsing van een advertentie u waard zou moeten zijn op basis van de bestaande concurrentie.
Image
Poëziestraat 173
1321 HM Almere , Nederland
Telefoon : 31 (0)85-06 01 770
Mobiel 0649267147 
K.V.K. NR 76449513
NL003086178B33