Hosting

Hosting

Uw bedrijfswebsite is vergelijkbaar met een virtueel visitekaartje op het web. Potentiële klanten informeren zich op websites van bedrijven niet alleen over aanbiedingen, diensten en prijzen, maar krijgen ook een beeld van het bedrijf zelf. Aantrekkelijk design, duidelijke structuren en gebruiksvriendelijkheid spelen hierbij een grote rol. Even belangrijk zijn de volledige functionaliteit van de website, de hoge laadsnelheid van de website-elementen en de actualiteit van de inhoud. Deze kwaliteitskenmerken van een website zijn absoluut cruciaal voor een positieve eerste indruk. Uw website is dus een belangrijke succesfactor voor het aantrekken van nieuwe klanten. Als boegbeeld van uw bedrijf op het web, beslist uw bedrijfswebsite of een klant contact met u opneemt of niet.

Wij bieden u professionele ondersteuning van webhosting tot regelmatige verzorging en onderhoud van uw website. Hieronder leest u aan welke aspecten wij bijzondere aandacht besteden bij de ondersteuning van corporate websites.
Image

Web hosting

In het kader van webhosting zorgen wij ervoor dat er opslagruimte voor uw domein wordt voorzien op de webserver. Zo garanderen wij tegelijkertijd de werking van de server en de verbinding met het Internet. Interne webhosting stelt ons in staat de gebruikersactiviteit op uw website te controleren en gebruiksstatistieken op te stellen. Interne afhandeling en levering van uw webdomein geeft ons ook de mogelijkheid om snel te handelen in geval van technische problemen. De webserver die wij ter beschikking stellen, wordt regelmatig onderhouden en gecontroleerd. Het is de link tussen de zoekopdracht van een potentiële klant op het net en de website van uw bedrijf.

Wij garanderen een hoge veiligheid en betrouwbaarheid van onze webhostingdienst door voortdurende monitoring, systeemupdates en flexibele interne afhandeling. Door het gebruikersgedrag te monitoren, kunnen we hindernissen in het gebruikerstraject op uw website identificeren en oplossen. Zo helpen wij u om de gebruikerservaring van uw website voortdurend te verbeteren en de best mogelijke voorwaarden te scheppen voor nieuwe of bestaande klanten om contact met u op te nemen.

Webredactie & SEO Hosting

Hoogwaardige website-inhoud is een absolute must voor elke professionele bedrijfswebsite. Content omvat niet alleen tekstelementen op uw website, maar ook beeld- en video-elementen. Hoge laadsnelheden en beeldkwaliteit van video's en afbeeldingen zijn van cruciaal belang om gebruikers op de website te houden en hen te laten interageren met de inhoud van de website. Niets is dodelijker voor een positieve gebruikerservaring dan een video die niet laadt of een pixelige foto. Consistente beelden van diverse grafische inhoud, kristalheldere resolutie en snel laden is een evenwichtsoefening die wij onder de knie hebben.

Wat de tekstelementen zoals bedrijfsomschrijving, diensten en projecten betreft, is een uniforme en directe benadering van de klanten even belangrijk. Als u dat wenst, kunnen wij u helpen om een rode draad door uw inhoud te trekken met een uitgebreide webredactie.

Tegelijkertijd draagt SEO-geoptimaliseerde website-inhoud ertoe bij dat uw website door de zoekmachine op een voordelige plaats wordt weergegeven. Dit verhoogt de kans dat een potentiële klant uw bedrijf online vindt op het moment dat hij het nodig heeft. Reken op onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en til uw webinhoud naar een hoger niveau. Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw web presence en maken aanpassingen in tekst en beeld met het oog op meer gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie.

CMS Systeem Onderhoud & Hosting

Door regelmatig onderhoud en updates houden wij software en content management systemen (CMS) up to date en verminderen zo de veiligheidsrisico's voor uw website. De veiligheid van uw gegevens en de volledige functionaliteit van uw website zijn onze topprioriteit. Naast voortdurende beveiligingsupdates maken wij back-ups en gegevensback-ups om fouten zoveel mogelijk te voorkomen. In geval van technische problemen kunt u vertrouwen op de deskundigheid en flexibiliteit van onze experts. Website fouten worden snel en routinematig gecorrigeerd, zodat uw website zo snel mogelijk weer volledig functioneel is.

Beveiligingsrisico's en uitval moeten worden vermeden, omdat ze de reputatie van uw bedrijf op lange termijn kunnen schaden. Vooral wanneer het om klantgegevens gaat, is professionele website-ondersteuning aan te bevelen. Wij nemen u deze zorgen uit handen en zorgen voor het onderhoud en de actualiteit van uw content en beveiligingsupdates.

Leg de zorg en hosting van uw website in onze handen en maak meer tijd vrij voor de echt belangrijke taken van uw dagelijkse bedrijfsvoering.
Image
Poëziestraat 173
1321 HM Almere , Nederland
Telefoon : 31 (0)85-06 01 770
Mobiel 0649267147 
K.V.K. NR 76449513
NL003086178B33