Online Marketing

SOCIALE SEO

WIJ ZORGEN VOOR UW SOCIALE SEO

Met ER Marketing krijgt u de optimale social SEO oplossing! Wij adviseren u en zorgen voor een betere presentatie in de sociale netwerken en dus voor een toppositie in de zoekmachines.
Sociale netwerken zijn tegenwoordig een vast onderdeel van online marketing. Bijna geen enkel bedrijf kan het zich veroorloven niet aanwezig te zijn op sociale media. Hier is het mogelijk rechtstreeks met de klanten in contact te treden en hen voortdurend te informeren over de verschillende activiteiten en in te gaan op suggesties.
Image

BETERE AANWEZIGHEID IN DE SOCIALE MEDIA

Sociale SEO
"Een perfecte social media aanwezigheid voor een betere zoekmachine ranking!"

Op basis van recente ontwikkelingen en de toenemende relevantie van sociale media, worden deze nu ook opgenomen in de rangschikking van Google en zullen ze in de toekomst aan belang winnen. Hier worden sociale signalen van de verschillende platforms positief meegenomen in het zoekresultaat. Het is dus belangrijk om enerzijds aanwezig te zijn in de sociale media en anderzijds gepubliceerde artikelen en bijdragen te delen en uit te wisselen.

Daarnaast moet men ook de respectievelijke artikels en posts verbinden, bijvoorbeeld met zijn Google Plus profiel, om een link naar de auteur te creëren via de auteursparameter. Dit leidt ertoe dat de profielfoto en de naam van de auteur kunnen worden weergegeven in de zoekresultaten van Google, wat leidt tot een hogere klikfrequentie op het zoekresultaat. Verdere mogelijkheden op het gebied van Social SEO zijn ook de optimalisatie van Youtube video's of interacties in forums en blogs.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Poëziestraat 173
1321 HM Almere , Nederland
Telefoon : 31 (0)85-06 01 770
Mobiel 0649267147 
K.V.K. NR 76449513
NL003086178B33