SEO Zoekmachineoptimalisatie

De plaatsing in zoekmachines bepaalt het economische succes op het internet. Door een goede analyse en uitvoering van de SEO-strategie helpen wij u om succesvol te zijn op het internet.
  • Trefwoord onderzoek
  • Rich Snippets
  • Onpage optimalisatie
  • Technische optimalisatie
Image
  • Teksten optimaliseren
  • SEO analyse
  • Analyse van de concurrentie
  • SEO Consulting
  • Offpage Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met SEO (Search Engine Optimization) legt u de eerste basis voor het succes van uw onderneming. Een goede positie in de zoekmachines wordt echter met de dag moeilijker. Daarom moet u het onderwerp SEO aanhoudend en intensief behandelen.

Het is belangrijk dat wij geen loze beloften doen. Zelfs een gerenommeerd agentschap kan u niet garanderen dat u een van de top begeerde plaatsen in een machine zoektocht! Waarom niet? Simpel - stel je voor dat je veel geld uitgeeft aan SEO, maar dat je concurrent twee keer zoveel investeert? Als de bureaus die u inhuurt dezelfde vaardigheden hebben, zal uw concurrent voor u eindigen in de rangschikking. Bovendien is SEO een dynamische business. Een technisch geoptimaliseerd basiskader is zeker de belangrijkste voorwaarde voor succesvolle zoekmachine-optimalisatie, maar om uw niveau op peil te houden, moet u altijd aan de bal blijven. SEO - legenden en mythen hebben zich rond deze drie letters gevormd. De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization. Het internet staat vol met zelfbenoemde deskundigen die altijd nieuwe manieren en ideeën aanprijzen om de rangschikking van websites te verbeteren. Maar is het allemaal waar? Welk systeem zit er echt achter zoekmachine optimalisatie?

Elke succesvolle zoekmachine optimalisatie kost tijd en vereist uw inzet. Zelfs wij kunnen geen wonderen verrichten! Maar wij kunnen u in ieder geval in de juiste richting wijzen en samen met u werken aan een succesvolle implementatie.

Vaak verkeerde focus!

Veel te vaak richten onze klanten zich op de onpage optimalisatie, omdat dit gebied het makkelijkst te meten en te implementeren is en maken zij een fundamentele denkfout. Een uitstekende onpage geoptimaliseerde pagina op basis van het trefwoord "boezem" zal geen bezoekers of klanten opleveren als er geen zoekvolume is. Goede SEO begint met een strategie, waarbij je nadenkt over zoekwoorden, concurrenten en het potentieel. Met het gevonden trefwoord maakt u een LandingePage van hoge kwaliteit en optimaliseert u deze. Daarna werkt men link constructie en probeert in principe oppervlak in het net te bezetten, om deze Landingpage te promoten. Boven dit alles hangt de verwachting van het winnen van extra klanten. Dit is wat bedoeld wordt met bekering. Stel je voor dat je op de eerste plaats staat met een zeer goed zoekwoord, met een hoog zoekvolume en je hebt veel bezoekers. En stel je voor dat je op je hele website geen contactmogelijkheden hebt, of dat ze heel moeilijk te vinden zijn. U kunt zich al voorstellen wat ik bedoel. U zult geen enkele klant winnen! Precies vanuit deze overweging is een globale strategie van groot belang! In principe begint succesvolle SEO altijd met strategie en niet met onpage, offpage, conversie optimalisatie. Laat u daarom niet misleiden door de overgrote meerderheid van onpage tips op het web. Ja, die zijn belangrijk, maar pas later. Wij helpen u om uw aandacht weer op de belangrijke dingen te richten en daar op een evenwichtige manier prioriteiten aan te stellen.

SEO-strategie

Trefwoordanalyse, concurrentieanalyse, potentieelanalyse


Onpage optimalisatie

Goede inhoud, schone output, klantgerichtheid...


Offpage Optimalisatie

Linkbuilding, sociaal delen, vertrouwen


SEO analyse

Sinds lange tijd is er een trend om SEO producten en maatregelen uit te vinden om een ranking in google te verhogen. Daarbij ontbreekt het steeds aan zeer elementaire overwegingen. Te beginnen met de zoekwoorden, die zorgvuldig moeten worden gekozen, de berekening van het mogelijke succes, tot aan het conversiepercentage (bezoekers worden klanten), zijn vele factoren bepalend. Voordat we zelfs maar denken aan metabeschrijvingen, paginatitels, microgegevens en dergelijke, is er eerst de basis, holistische analyse van uw SEO-strategie. Dit omvat de analyse van de concurrentie. De sterkte van uw concurrentie beïnvloedt aanzienlijk de noodzakelijke investering in uw zoekmachine optimalisatie.

Onpage Optimalisatie

De term OnPage Optimalisatie vat verschillende technieken van SEO samen, die vooral gericht zijn op het zichtbare en beïnvloedbare deel van de website. Bij OnPage optimalisatie wordt rekening gehouden met de titel, de metabeschrijving (korte beschrijving van de inhoud van een webpagina), de inhoud, de lengte van de tekst, de dichtheid van de trefwoorden en andere relevante punten.

Technische optimalisatie

Wat heb je aan de beste en mooiste plek als hij niet gevonden kan worden? Wij optimaliseren het technische kader en geven u advies voor inhoudelijke optimalisatie. De technologie en de programmering hebben een grote invloed op de ranking van een website en dus op de kans dat uw website wordt gevonden tussen miljoenen andere in de oneindige uitgestrektheid van het World Wide Web. Er is veel om over na te denken. Blijf erbij!

Teksten

Zonder de juiste inhoud zullen google & Co je niet vinden! Veel klanten denken dat meta keywords genoeg zouden zijn. Maar integendeel, deze zijn eerder schadelijk. Je hebt goed geformuleerde inhoud nodig, met de juiste dichtheid van trefwoorden en de klanten worden aangemoedigd om te lezen. Dit alles is geen hekserij en een goed consult kan u veel tijd en moeite besparen.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Poëziestraat 173
1321 HM Almere , Nederland
Telefoon : 31 (0)85-06 01 770
Mobiel 0649267147 
K.V.K. NR 76449513
NL003086178B33