Image

Vindbaar in Google

SEA ( Google Ads )

Wil je hulp bij Google Ads?

Wil je graag online goed zichtbaar zijn en in een relatief korte tijd (mogelijke) klanten aantrekken? Dan is SEA via Google Ads een goede keuze. We begrijpen dat niet iedereen de juiste kennis heeft of de tijd kan vinden om dit te leren, laat staan om de campagnes op te zetten, correct in te stellen en te blijven analyseren en optimaliseren. Daarom is het wel zo handig als je hierbij hulp krijgt, toch? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Veelgestelde vragen:

SEA is de afkorting van 'search engine advertising', oftewel: adverteren in zoekmachines. Dit betekent dat je betaalde advertenties gebruikt in bijvoorbeeld Google. Dit is vooral een goede keuze op de korte termijn. SEO daarentegen is vooral gericht op de lange termijn.

SEA en SEO versterken elkaar. Daarom adviseren we om in beide te investeren. Bovendien is adverteren via Google Ads belangrijk, omdat je op een snelle manier klanten kunt bereiken en meer zichtbaarheid voor je bedrijf kunt creëren.

De prijzen voor SEA en voor je Google Ads verschillen per zoekwoord. Je betaalt altijd alleen voor de klikken op je advertenties. Maar het ene zoekwoord is duurder dan het andere. Gelukkig kun je een dag- of looptijdbudget instellen, waardoor je altijd zicht hebt op de kosten.

SEA is in principe niet noodzakelijk. Maar het kan uiteindelijk wel je SEO-inspanningen versterken. Als je je niet zo bezig houdt met SEO of als je organisch nog niet goed zichtbaar bent, kun je met SEA toch goed online zichtbaar zijn en klanten binnenhalen. De advertenties in bijvoorbeeld Google staan namelijk boven de organische resultaten.

Naast Google Ads zijn we er ook voor je om...

We helpen je niet alleen met Google Ads, maar we kunnen je ook ondersteunen bij andere online marketingactiviteiten. Hier is wat we nog meer voor je kunnen doen:

  • Google Analytics voor je opzetten, instellen en koppelen aan je website(s) of webshop(s).
  • Advertenties maken voor sociale media, deze optimaliseren en de resultaten voor je analyseren.
  • Zoekmachineoptimalisatie of SEO, zodat je organisch online vindbaar bent.
  • E-mailmarketing, zoals het maken van nieuwsbrieven en het instellen van marketing automations.

Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze Online Marketing pagina of neem direct contact met ons op. Wie weet, misschien sta jij binnenkort wel bovenaan in de zoekmachines met je SEA / Google Ads campagnes!

Image
Image
Image
Image
Image
Image